Kemer’de temizlik çalışmaları

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki anayol kenarları ve orta refüjlerde temizlik çalışması yaptı.

58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Kemer-Kalkan etabı öncesinde de anayol ve orta refüjlerde hummalı bir temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, son bir haftada onlarca poşet çöp topladı.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serap Minta, sorumluluk alanı dışındaki karayolları kenarlarını da temizlediklerini ifade ederek, “Kötü görüntülerin önüne geçmek için sorumluluk alanımız içinde olup olmamasına bakmaksızın her noktada hizmet veriyoruz. 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Kemer-Kalkan etabı öncesinde anayol kenarlarında büyük çaplı temizlik etkinliği yaptık. Maalesef çok sayıda cam ve plastik şişe, plastik poşet, kağıt karton gibi atık ve çöp topladık. Bir kez daha vatandaşlarımızdan çöplerini çöp kutularına atmaları noktasında duyarlılık bekliyoruz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi