KEMER’DE ÜRETEN EV HANIMLARI KERMESİ DÜZENLENDİ

Kemer'de, Kemer Belediyesi tarafından “Üreten ev hanımları kermesi” düzenlendi.
Atatürk Parkı'nda belediye tarafından düzenlenen kermese, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Kemer'deki dernek başkanı ve üyeleri ile 2 kadın kooperatifi başkanları ve üyeleri ile ev hanımları katıldı.
Kemer'deki kadın dernekleri ve kadın kooperatifleri ile ev hanımlarını bir araya getiren Kemer Belediyesi, ev hanımlarının kendi ürettiği ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sağlamalarını amaçlıyor.
Belediye Başkanı Topaloğlu ve Başkan Vekili Fidan, kermeste stant açan ev hanımlarını tek tek ziyaret ederek hayırlı kazançlar dileklerinde bulundu.
Kermeste stant açanlar, el emeği göz nuru ürünlerini satarak ev ekonomilerine katkı sağlamaya çalıştı.
Kermeste açıklama yapan Başkan Vekili Fidan, Kemer'deki kadın kooperatifleri ve kadın derneklerinin kermes yapma taleplerini uygun görerek hepsini bir araya getirdiklerini söyledi.
Fidan, Kemer'deki kadınların kendi ürettikleri ürünleri kermese gelenler için satışa sunduklarını belirterek, “Güzel bir hava var. Kermese katılan kadınlar inşallah ev ekonomilerine iyi bir katkı sağlar. Hepsi birbirinden güzel ürünler sergiliyorlar. Kemer halkını kermese davet ediyorum. Kermesin her ay yapılmasını düşünüyoruz. Kemer Belediyesi olarak biz de elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Gönül Nar Kooperatifi Başkanı İpek Şevik ise Kemer'deki kadınların birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu ifade ederek, desteklerinden dolayı Kemer Belediyesine teşekkür etti.
Toprak Ana Tarım Gıda Turizm Eğitim Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kemer Şube Başkanı Ayşegül Akbaba da kadınlara iş imkanı sağladığı için Kemer Belediyesine teşekkür etti.
Kemer Engelliler Derneği Başkanı Nur Batıbay Yanmış, Kemer'deki kadınlara her zaman destek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Başkan Vekili Ferhan Fidan'a teşekkür etti.
Kemer Halk Eğitim Merkezinde çalışan kadınlar ise kermesin çok güzel geçtiğini anlatarak, desteklerinden dolayı Kemer Belediyesine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi