Kemer’de “Üreten ev hanımları kermesi”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi'nin destekleriyle her ay düzenlenen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılarak el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Başkan Topaloğlu'na Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül eşlik etti.

Atatürk Parkı'nda yapılan yılın son kermeste ev hanımları, yaptığı el emeği göz nuru ürünleri satışa çıkararak ev ekonomilerine katkı sağlıyor.

Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, kermeste açılan stantları tek tek dolaşarak ev hanımları ile selamlaştı ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer'de yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri ürünleri satışa sunarak ev ekonomilerine katkı sağlıyor. Kemer Belediyesi olarak ev hanımlarımıza destek oluyoruz. Oluşturmuş olduğumuz bu alana masa, sandalye, ses sistemi gibi destekler de sağlıyoruz. Amacımız ev hanımlarının evlerine ekmek götürebilmelerini ve aile ekonomilerine katkıları olmasını sağlamak. Hepsine hayırlı işler diliyorum.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi