KEMER’DE YEŞİL ALANLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki yeşil alanlarda çalışmalarına son hızla devam ediyor.
Kemer'in tüm mahallelerinde bulunan parklar, yeşil alanlar, refüjlerde budama, çim biçme, çevre düzenleme çalışmaları yapan belediye ekipleri, turizm sezonuna hızla hazırlanıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkan Vekili Emrah Ayhan, “İlçemiz genelindeki yeşil alanlarda, parklarda ve refüjlerde ağaç budama, çim biçme, çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Kemerimizin çevresinin daha güzel görünmesi sağlıyoruz. Halkımıza ve ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlere daha modern ve estetik görünümlü bir Kemer sunmayı amaçlıyoruz. İlçemizdeki çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuştu.