Kemer’de yol çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tekirova Mahallesi'nde uygulaması biten imar planı sonrası Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar yollarının açılmasına yönelik çalışmalara başladı.

Kuzdere Mahallesi Ballıtaş Caddesi'nde yol tesviye ve reglaj çalışmalarına da devam eden belediye ekipleri, Göynük Mahallesi Çomaklar mevkisinde bozulan yolları iş makineleri ve arazözlerle düzeltme işlemlerini yapıyor.

Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak ilçe genelinde bozulan yolların bakım ve onarımlarını yaptıklarına değinerek, bazı mahallelerde tamamlanan imar planları sonrası yeni yollar da açmaya başladıklarını söyledi.