Kemer’de yol ve kaldırım çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmaları yapıyor.

Kuzdere ve Kiriş mahallelerinde bozulan ve tahrip olan yol ve kaldırım çalışmalarına hızla devam eden belediye ekipleri, Çamyuva Mahallesi 5028 sokakta yaklaşık 70 metre uzunluğundaki kaldırımı yenileyerek halkın kullanımına kazandırdı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Seçimleri geride bıraktık ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu için ilk günkü azim ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. İlçemiz genelinde bozulan ve tahrip olan yol ve kaldırım çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Halkımızın bize olan güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık ve çıkamayacağız.” dedi.