Kemer’de yol ve kaldırım çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Yeni Mahalle Tutulgan ve 455 sokaklarda yol yapımı için reglaj ve temizleme çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, Tekirova Mahallesi 29 Ekim Caddesi, Kuzdere Mahallesi Ballıtaş Caddesi, Yeni Mahalle genelinde trafik ve yaya geçişlerinde olumsuzluk oluşturan yerlerde tamirat işlemleri gerçekleştiriyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirterek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp halkın kullanımına kazandırılacağını söyledi.