KEMER’DE ‘YOLUMUZU ÇİZMEYE’ DEVAM EDİYORUZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, göreve geldiği günden itibaren Kemer'in makus tarihini değiştirmeye devam ediyor.

Türkiye'nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer'de yıllardır yapılmayan ve yapılamayan yolları yapmak için kolları sıvayan Başkanımız Topaloğlu ve ekibi, Kemer halkına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Merkez Mahallesi 159. sokaktaki bozuk ve içler acısı haldeki yolu yeniden şekillendiriyor.

Yol yapım çalışmaları kapsamında sokak üzerinde kaldırım, ışıklandırma, elektrik, yağmur suyu drenaj hattı, taş döşeme çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerimiz, bin 800 metrekare kaldırım ve 6 bin metrekare sekizlik yol taşı döşüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanımız Topaloğlu, “Kemer'de göreve gelir gelmez bazı şeylerin değişeceğini ve Kemer halkının hak ettiği hizmeti alacağının sözünü vermiştik. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Yıllardır yapılmayan ve yapılamayan yolları yapmaya devam ediyoruz. İlçemiz önemi bir turizm beldesi ve buradaki misafirlerimize kötü görüntüler sunmak yerine daha modern ve düzgün görüntüler sunmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın ve ilçemize gelen misafirlerin daha rahat ulaşım sağlamaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi