KEMER’DEKİ AĞAÇLAR ZARARLI BÖCEKLERE KARŞI İLAÇLANIYOR

Kemer Belediyesi ilçe genelindeki ağaçlara zarar veren böceklere ve bitlere karşı ilaçlama çalışmaları yürütüyor.
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan orta refüjler ve yol kenarındaki ağaçlarda, yaprak biti, unlu bit, galeri güvesi ve küllemeye karşı ilaçlama çalışmaları yapıyor.
Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, yaptığı açıklamada, Kemer'deki yeşili korumak için çalıştıklarını söyledi.
‘Yeşili sev ve koru' anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Başkan Vekili Bilici, “Belediye ekiplerimiz ilçemiz genelindeki ağaçlara zarar veren böceklere ve bitlere karşı ilaçlama çalışması yapıyor. Yeşili korumak için çalışıyoruz. Daha yeşil bir Kemer için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.