Kemer’den deprem bölgesine yardım tırları gitmeye devam ediyor

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6'lık iki deprem sonrası depremzedeler için Kemer'de yardım malzemeleri toplanmaya devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'den çıkan 8'nci yardım tırını dualar eşliğinde uğurladı.

Deprem bölgesindeki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası için Kemer'de yaşayan vatandaşlar seferber olmaya devam ediyor.

Kemer Belediyesi ve Arslanbucak Düğün Salonu'nda toplanan yardım malzemeleri, ayrı ayrı kolilere koyulduktan sonra yardım tırına yükleniyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve birim müdürleri toplanan malzemeleri koordine ediyor.

Yardım kampanyasında toplanan battaniye, yatak, su, ayakkabı, mont, çocuk bezi, ısıtıcı, gıda, temizlik ve hijyen malzemeleri, çocuk maması, powerbank, jeneratör gibi malzemeler 8nci tıra yüklendi. Yardım malzemeleriyle yüklenen tır daha sonra dualarla uğurlandı.

1 TIR DOLUSU YAŞ SEBZE VE MEYVE DE YOLA ÇIKTI

Öte yandan Kemer Belediyesi'nin organizesinde bir tırın da sadece yaş sebze ve meyve ile deprem bölgesine doğru yola çıktığı bildirildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar 8 yardım tırını deprem bölgesine uğurladık. Yaş sebze ve meyve yüklü bir tırımız da Antalya'dan hareket ederek deprem bölgesine doğru yola çıktı. Gönderilen yardım tırları inşallah en kısa sürede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşır. Dualarımız onlarla. Kemer'de en ufak yardımda bile bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ülkemizin başı sağ olsun.” dedi.

Öte yandan deprem bölgesine bir vinç ve bir yardım kamyonu da dualar eşliğinde gönderildi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi