KEMER'DEN GÜNDOĞMUŞ'A YANGIN TÜPÜ YARDIMI

Kemer Belediyesi Manavgat'ta başlayıp halen Gündoğmuş İlçesinde etkili olan orman yangını ile mücadelede katkı koymak için yardımlarını sürdürüyor.

Bölgeden gelen talep üzerine harekete geçen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Finike'den tedarik ettikleri 100 adet 6 Kg'lik yangın tüplerini bölgeye ulaştırdı.

Başkan Topaloğlu " Oldukça zorlu günler geçiriyoruz. Yangın hakkında bölgeden bilgiler alıyoruz. Bizleri arayan ve yangın tüpü isteyen Gündoğmuşlu vatandaşlarımızın yanında yer almak amacıyla harekete geçtik. Kendilerinin çok acil yangın tüpü istekleri oldu yangın tüplerinden 6 Kg'luk 100 adet tüpü aracımız ile ivedi bir şekilde gönderdik. İnşallah bu kötü günler kısa sürede geride kalır. Allah yardımcıları olsun. Desteğimiz sürecektir." Dedi.