Kemer’e daha fazla Hollandalı misafir bekleniyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan Utrecht Turizm Fuarında Kemer standına yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, 2022'de 20 binin üzerinde Hollandalı misafiri ağırladıklarını ve bu sayıyı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Hollanda'nın Utrecht kentinde ziyaretçilerine 52'nci kez kapılarını açan Utrecht Turizm Fuarında Kemer standı ziyaretçi akınına uğruyor.

Kemer standında Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye meclis üyeleri Mustafa Tıraş ve Cumali Afşin, standa gelen ziyaretçilere Kemer'in tanıtım kitapçıkları ve broşürlerini vererek Kemer hakkında bilgiler aktarıyor.

Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, fuar alanında Kemer olarak Hollanda'ya adeta çıkarma yaptıklarını söyledi.

Kemer'i uluslararası platformlarda en iyi şekilde tanıtmaya devam ettiklerine işaret eden Başkan Topaloğlu, “Utrecht Fuarı'nda ikili görüşmeler yaparak ilçemizin tanıtımını yapıyoruz. Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemerimizde geçen sene 20 binin üzerinde Hollandalı misafir ağırladık. Bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz. Hollandalılar Kemer'e büyük ilgi gösteriyor. Biz de onları Kemer'i yaşamaları için ilçemize davet ediyoruz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi