Kemer’in 11’inci yardım tırı yola çıktı

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen iki depremin ardından Kemer'den deprem bölgesine yardım ve destekler çığ gibi büyüyor. CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, deprem bölgesine giden 11'inci yardım tırını dualar eşliğinde deprem bölgesine uğurladı.

Hareketli saatlerin yaşandığı Kemer Belediyesi ve Arslanbucak Düğün Salonu'nda toplanan ihtiyaç malzemeleri, belediye personeli ve gönüllü vatandaşlar tarafından hazırlanarak yardım tırına yüklenmeye devam ediyor. Vatandaşlar deprem bölgesine yardım göndermek için seferber oluyor.

Toplanan yardım malzemeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve belediye birim müdürleri tarafından koordine ediliyor. CHP İl Başkanı Cengiz de Kemer'e gelerek son durum hakkında Başkan Topaloğlu'ndan bilgi aldı. Deprem bölgesine gidecek olan 11'inci yardım tırı dualar eşliğinde uğurlandı.

CHP İl Başkanı Cengiz, yaptığı açıklamada, ülke olarak büyük bir felaket yaşadıklarını belirterek depremin ilk anından itibaren millet olarak herkesin seferber olduğunu söyledi.

Bu acı hepimizin acısı

Yaraların sarılması sırasında siyaset yapmadan deprem bölgesindeki vatandaşların imdadına yetişmeye çalıştıklarına işaret eden Cengiz, “Belediyelerimiz hızlı bir şekilde teknik malzemelerini ve personelini bölgeye sevk etti. Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için Antalya halkı seferber oldu. Elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya devam ediyoruz. Yaşanan büyük acıyı hafifletmeye çalışıyoruz. Kemer'den yapılan yardımlar için başta Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na, belediye personeline ve gönüllü vatandaşlara teşekkür ediyorum. Bu acı hepimizin acısı yaralarımızı hep birlikte saracağız. Bu millet büyük badirelerden dayanışma içinde çıkmasını her zaman bilmiştir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Yardım eden herkesten Allah razı olsun

Başkan Topaloğlu ise yaptığı açıklamada, ülke olarak büyük bir felaketin eşiğinde olduklarını belirterek, “Yaralarımızı hep beraber saracağız. 11'inci tırımızı gönderdik. Dün de 2 tane sebze tırı gitti. 8 tane küçük araçlardan gönderdik. Kemer halkına büyüğünden küçüğüne herkese teşekkür ederim. O kadar fazla ilgi gösterdiler ki Kaymakamlık ile beraber güzel bir çalışma yaptık. Allah bize böyle affet yaşatmasın. CHP İl Başkanı Nuri Cengiz de geldi. Bize teşekkür etti. Yardım eden herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi