KEMER’İN ‘ÇINARINA’ ZİYARET

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla Kemer'in en yaşlısı olan Emine Karadon'u (108) evinde ziyaret etti.

Kemer'in ‘yaşayan çınarı' Emine Karadon'u evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu, Karadon'la yaklaşık 1 saat sohbet etti.

Başkan Topaloğlu'nun ziyareti sırasında, Karadon'un torununun torunu da hazır bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Topaloğlu, yaşlılar günü dolayısıyla Kemer'in en yaşlısı olan Emine Karadon'u anlamlı günde yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak yaşlılara her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam ettiklerini belirterek, “Kemer'in ‘yaşayan çınarı' Emine Karadon'u ziyaret ettik. Kendisiyle güzel bir sohbetimiz oldu. Kendisine sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Belediye olarak ayrıca evde sağlık hizmetleri kapsamında yaşlılarımıza en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Onların saç tıraşı, kişisel bakımları ve evlerinin temizliğini yapıyoruz. Yaşlılar bizim en değerlimiz. Onlara en iyi şekilde destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi