Kemer’in ‘parlayan yıldızı’ Kuzdere’de çalışmalar devam ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi 1056 sokakta yaklaşık 200 metre uzunluğundaki devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Topaloğlu, Kemer'in ‘parlayan yıldızı' Kuzdere Mahallesi'ni daha modern hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Kuzdere Mahallesi 1056 sokakta devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Topaloğlu, çalışmalarla ilgili belediye personelinden bilgi aldı.

Gecesini gündüzüne katarak çalışan Belediye personeli ile sohbet eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemerimizdeki alt ve üstyapı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Geçen yıl ilçemizde çok güzel işlere imza attık. Bu yıl da kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kemerimizin ‘parlayan yıldızı' Kuzdere Mahallemizde yol ve kaldırım çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Kemer halkımıza ilk günkü heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Öte yandan Başkan Topaloğlu, Belediye personeli ile sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi