KEMER'İN SUALTI GÜZELLİKLERİ MOSKOVA'DA TANITILIYOR

Kemer Belediyesinin tanıtım atağı sürüyor. Kısa bir süre önce İstanbul TÜYAP'ta düzenlenen, EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı'na katılan Kemer Belediyesi, Moskova'da düzenlenen Dalış Fuarı'nda da yerini aldı.
17-20 Şubat tarihleri arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Moskova Dalış Fuarında Kemer'in sualtı güzellikleri tanıtılıyor. Kemer Belediyesi'nin destekleriyle fuar alanında açılan Kemer standı büyük ilgi görüyor.
Fuar alanında Kemer Belediyesini temsil eden Octobus Dalış Merkezi sahibi ve dalış eğitmeni Ali Sivrikaya ile dalış eğitmenleri, standı ziyaret edenlere Kemer hakkında bilgiler vererek, sualtı güzellikleri ile ilgili materyaller dağıtıyor.
Fuarda, Kemer'in su altı güzelliklerinin yanı sıra, en iyi dalış noktaları, dalış turizmini canlandırmak ve Kemer'e daha fazla turist çekmek amacıyla tanıtım çalışmaları yapılıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, her yıl Kemer'e ciddi anlamda dalış yapmak için gelen çok sayıda misafir olduğunu söylerken“ Kemer sualtı güzellikleri ile de her zaman ön planda. Bu konuda bölgemizin tanıtımının daha fazla yapılması için Kemer Belediyesi olarak bu fuarda stant kiraladık. Belediye olarak tüm masrafları karşılayarak, Kemerimizi Moskava'da dalış camiasına tanıtıyoruz. Kemerimize olan ilginin oldukça fazla olduğunu görüyoruz. Fuar alanında Kemer Belediyesini temsil eden Octobus Dalış Merkezi sahibi ve dalış eğitmeni Ali Sivrikaya ile dalış eğitmenleri arkadaşlarımız, standımıza gelen konuklarımıza bilgiler veriyor, Kemer'in sualtı güzelliklerini gösteren tanıtım kitapçıkları ve materyallerini veriyorlar. Kemer Belediyesi olarak tanıtıma destek olmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi