Kemer’in yüksek kesimlerinde karla kaplanan yayla yolları açılıyor

Kemer'in yüksek kesimlerinde karla kaplanan yollar, Kemer Belediye ekipleri ve iş makineleri yardımıyla açılıyor.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer'in yaylalarında etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolları iş makinelerinin yardımıyla açıyor.

Ovacık, Dörtçam mevkisi, Pınarcık Başı ve Söğütcuması yayla yollarında ekiplerin karla kaplanan yolları açma çalışmalarının aralıksız devam ettiği öğrenildi.

Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, yaptığı açıklamada, Kemer yaylalarında yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için karla kaplanan yolların açıldığını ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.