KEMER’Lİ VATANDAŞLAR ORMANLARI İÇİN NÖBETTE

Saat 16:45 civarında Kemer-Kumluca yolu Beycik sapağında nedeni belirlenemeyen orman yangını kısa sürede söndürüldü. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Tekirova Sorumlusu Adem Barış yangın haberi alınır alınmaz yangın yerine intikal etti. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında, kısa süre içerisinde büyüyebilecek bir yangını özellikle vatandaşların yoğun çalışmaları ile Orman Müdürlüğü ekipleri, itfaiye, Kemer Belediyesi ekiplerinin bir arada söndürdüklerini söyledi. Kemer halkının her an uyanık ve tetikte olması gerektiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, Kemer halkına ormanlarına sahip çıktıkları için teşekkür etti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.