KEMERLİ YAZARDAN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Kemer'de yaşayan Yazar Ali Osman Demirezen, yeni çıkardığı 2021-22 Okul ajandasını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile paylaştı. İçerisinde öğrenciler için ilginç bilgiler, özlü sözler, oyunlar, bilgi yarışmaları bulunan Okul Ajandası Türkiye'deki tüm kitapçılarda satışa sunulurken, Başkan Topaloğlu Kemerli Yazar Demirezen'e teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yazar Ali Osman Demirezen yaptığı açıklamasında “ Yaklaşık üç yıldan bu yana doğasına aşık olduğum Kemer'de yaşıyorum. Daha önce İstanbul'da ikamet ediyordum. Kemer benim hayatımda farklı bir yer edindi. Burada kitaplarımız yazarken daha mutlu oluyorum, yaratıcılığım ve üreticiliğim artıyor. Son olarak hayata geçirdiğim okul ajandamız da şu anda tüm kitapçılarda satışa sunuldu. Büyük ilgi var. İlgi gösterenlere teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız Necati Topaloğlu'nun da ilgisi için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Kemer ile ilgili de bir kitap yazmayı planalıyorum”dedi.

Başkan Topaloğlu genç yazar Ali Osman Demirazen'e Kemer'in Portakal ve Ardıç kolonyalarından takdim ederken, Kemer ile ilgili yazacağı kitabı da merakla beklediklerini söyledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi