KEMİAD 2. KEMER AÇIK MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen açık masa tenisi turnuvası sona erdi. Kemer Belediye Başkan vekili Emrah Ayhan Kazananların ödüllerini verirken, turnuvanın Kemer'e büyük bir renk kattığını söyledi.

Kemer Belediyesinin ana sponsorluğunda Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda yapılan turnuva çekişmeli maçlara sahne olurken, 10 kategoride maçlar yapıldı ve izleyicilere de çekiliş ile hediyeler dağıtıldı. Turnuva dışında, Kick boks ve Karate gösterileri ile festival havasında geçen etkinlikte 110 sporcu kıyasıya mücadele etti.

İlk dörde giren sporculara kupa ve madalyaların verildiği turnuvaya yurdun dört bir yanından sporcular katılırken, ilk dörde giren ve teselli (consolation) grubunda ilk üçe girenlere madalyaları verildi. Gruplarında final maçı oynayanlar Süper kupa için mücadele ederken, Süper kupayı Milli oyuncu Arda Tamer Kazandı ve ödülünü Kemer Belediye Başkan Vekili Emrah Ayhan'ın elinden aldı.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez turnuva sonrası yaptığı açıklamada, üç gün boyunca gerçekleştirdikleri masa tenisi turnuvası ile Kemer'e bir hareketlilik kazandırdıklarını söylerken, Kemer Belediyesine destekleri için teşekkür etti.

Kemer Belediye Başkan vekili Emrah Ayhan da KEMİAD'ı bu güzel organizasyon için kutlarken “Kemerimiz için güzel bir organizasyon oldu. Özellikle kış döneminde bölgemizde bir hareketlilik oluştu. KEMİAD Başkanı Sayın Rıza Sönmez ve Yönetim Kurulunu kutluyorum. Bu tarz etkinlikleri destekliyoruz ve bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi