KEMİAD’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Derneği Başkanı Rıza Sönmez ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, KEMİAD tarafından geçen ay düzenlenen Kemer Sup Cup Yarışlarına verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışların düzenlenmesinde emeği geçen KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası Sönmez, Başkan Topaloğlu'na Kemer Sup Cup Yarışları hatırası olarak madalya takdim etti.