KIŞA HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi, kış mevsimine hazırlıklarını sürdürüyor. Ekipler, kış öncesi yağmursuyu kanallarında, dere yataklarında temizlik yaparak, yoğun bir yağış sonrası olası taşkınlara karşı tedbir alıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında, “Son yıllarda özellikle kış aylarında bazı bölgelerde şiddetli yağışların sel ve taşkın olaylarına sebep olduğunu görmekteyiz. Ekiplerimiz, kış öncesi oluşabilecek su baskınlarını önlemek için kanal temizliklerini yapıyor. Dere, kanal ve baca temizliklerimiz düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Önlemlerimizi alıyoruz. Kanal temizliklerini yaparak, şiddetli yağmurlarda olası su baskınlarının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Dere ıslah ve temizlik çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.