KÖK HÜCREYE DESTEK OLALIM

Türk Kızılayı Batı Akdeniz Kök Hücre Sorumlusu Pınar Gümrükçüoğlu, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, belediyemiz ile Türk Kızılayı ortak bir çalışma yaparak kök hücre bağışı kampanyası başlatılması üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kök hücre bağışı konusunda belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Gümrükçüoğlu ise Türk Kızılayı'nın yaptığı faaliyetler ve kök hücre ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette, Türk Kızılayı Batı Akdeniz Kök Hücre bölge hemşiresi Tarık Kayoz da hazır bulundu.