KOLLUK KUVVETLERİNİN YANINDAYIZ

Kemer Belediye ekipleri, İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı Göynük Jandarma Asayiş Noktasında kamera sistemlerinin montajını gerçekleştirdi.

İlçedeki huzurun ve güvenliğin sağlanması amacıyla gece gündüz demeden sahada aktif olarak görev yapan jandarma ekiplerinin Göynük mahallesinin girişine kamera talebi Kemer Belediyesi tarafından giderildi.

Jandarmanın sorumluluk alanında meydana gelen olayların önlenmesi, emniyet ve asayiş hizmetleri ile olayların kısa sürede aydınlatılabilmesi için Jandarma Suç Araştırma Timleri tarafından kullanılmak üzere Göynük Jandarma Asayiş noktasının bulunduğu kavşağı gösterecek şekilde kamera sistemleri yerleştirildi.