Konserde bando müjdesi

Kemer Belediyesi Gönüllü Halk Korosu ve Antalya Emekli Subaylar Türk Müziği Topluluğu, “Yaz akşamları” konseri verdi. Konseri izlemeye gelenler keyifli bir akşam yaşadı.

Kemer ilçe merkezinde bulunan Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda Kemer Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen konsere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şefliğini Furkan Üstündağ ve Gönül Saykal'ın yaptığı Kemer Belediyesi Gönüllü Halk Korosu ve Antalya Emekli Subaylar Türk Müziği Topluluğu, konseri dinlemeye gelenlere güzel bir akşam yaşattı.

Yaklaşık iki saat süren konseri dinlemeye gelenler, seslendirilen şarkılara zaman zaman eşlik ederek, keyifli anlar yaşadı. Kemer'de tatil yapan turistler de konseri cep telefonlarıyla görüntüledi.

Belediye Başkanı Topaloğlu, konserde yaptığı konuşmada davetlilere güzel bir akşam yaşatan Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Gönüllü Halk Korosu ve Antalya Emekli Subaylar Türk Müziği Topluluğu'na teşekkür ettiğini söyledi.

Kemer'de sanatsal faaliyetlerin her geçen gün arttığına işaret eden Başkan Topaloğlu, “Furkan hocamız sayesinde Kemer'de güzel işler yapıyoruz. Her çocuğumuzun elinde bir müzik aleti olmaya başladı. Kemer Belediyesi olarak ilçemizde sanatsal faaliyetlere imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Topaloğlu, Cumhuriyet'in 100. yılında Şef Furkan Üstündağ öncülüğünde 100 çocuktan oluşan bando takımının kurulacağının da müjdesini verdi.

Konser sonrası Başkan Topaloğlu, Üstündağ'a emeklerinden dolayı çiçek verdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi