KUZDERE HALKI, KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞACAK

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere mahallesine yapılan Kemer'in ilk kapalı pazar yerindeki çalışmaları inceledi.

Başkan Topaloğlu'nun, yapımı devam eden ve 80 esnafın tezgah açabileceği büyüklükte olan kapalı pazar alanında yaptığı incelemeye Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer'de yıllardır kapalı pazar alanının olmayışının farkında olan Topaloğlu, bu sorunu çözmek için attığı adımda sona geliniyor.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, kapalı pazar alanındaki çalışmaların sona yaklaştığını söyledi.

Pazar yerindeki çalışmaların tamamlanmasından sonra Kemer halkının yıllardır hasret kaldığı bir hizmete kavuşacağına vurgu yapan Başkan Topaloğlu, “Kuzdere mahallemizdeki kapalı pazar alanında çalışmalar son hızıyla sürüyor. Çevresinde kaldırım çalışmaları devam ediyor. Kemer'in ilk modern kapalı pazar yeri Kemerimize şimdiden hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde modern pazar yerleri diğer mahallerimize de kazandıracağız.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi