KUZDERE MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN!

Kuzdere Mahallesinin ilk parkı olma özelliği taşıyan parkta son aşamaya gelindi.

Kemer'in en fazla nüfusuna sahip olan mahallelerinden Kuzdere mahallesine tarihinde ilk parkı yapılıyor.

Tamamlanmasına sayılı günler kalan parkın içerisinde yeşil alanlar, yürüyüş yolları, oyun gurpları, spor aletleri, peyzaj çalışmaları ve aydınlatmalar yer alacak.

-Parkın büyük bölümü tamamlandı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kuzdere Mahallesinde imar planı geçtikten sonra parkların da ortaya çıktığını söyledi.
Toplam 3 bin 225 metrekare olan alanda hız kesmeden park çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Parkın büyük bölümü tamamlandı. Spor aletleri ve oyun gruplarının montajı kaldı. Dövizdeki hareketlenmeler nedeniyle kimse net bir fiyat veremiyor. Arkadaşlarımız bağlantılarını yapmaya devam ediyor. Bu konu da çözüme kavuşunca hiçbir sıkıntı kalmayacak. Çocuklarımız parkta oynayacak, aileler kamelyalarda vakit geçirebilecekler. Hizmette sınırımız yok. Kemer halkı bizi izlemeye ve güvenmeye devam etsin.” diye konuştu.

-Başkanımız taleplerimizi hemen yerine getiriyor

Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay ise mahalleye imardan sonra hizmet gelmeye başladığını söyledi.
İlk hizmetlerin yollar ve kapalı pazar yeri olduğunu hatırlatan muhtar Günay, “Mahallemizde çocuk parkımız yoktu. Başkanımız Necati Topaloğlu ile sürekli istişareler halindeyiz. Bu yönde başkanımıza talebimizi iletmiştik. Sağ olsun kısa sürede bu talebimizi değerlendirdi. Ballıtaş mevkisindeki alana parkımızı yaptı. Son dokunuşları kaldı. Çok yakında halkımızın hizmetine açılacak. Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi