Kuzdere Mahallesi Ballıtaş Mevkii’nde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi Ballıtaş mevkiinde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme sırasında Başkan Topaloğlu'na Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.

Belediye Başkanı Topaloğlu yol ve kaldırım çalışmalarının son durumu hakkında görevli personelden bilgi aldı. Kuzdere Mahallesi Ballıtaş mevkii yol ve kaldırım çalışmalarına hızla devam eden belediye ekipleri ile sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Başkan Topaloğlu, vatandaşların rahatça kullanacakları modern yol ve kaldırımları vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.