KUZDERE MAHALLESİNE YAĞMUR SUYU HATTI YAPILIYOR

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzdere Mahallesine yağmur suyu hattı yapıyor.
Kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilçe genelinde çalışma başlatan Kemer Belediye ekipleri, yıllardır su baskınlarına neden olan Kuzdere Mahallesi Şehit Er Mehmet Urhan Caddesinde yağmur suyu hattı yapıyor.
Çalışmalar kapsamında 400 metre uzunluğundaki caddede Q 500'lük koruge borularla yağmur suyu drenaj hattı ve 20 adet mazgal sistemi yapılacağı belirtildi.
600 metrekare kaldırım çalışması ile de çalışmaların tamamlanması ve sorunun çözülmesi hedefleniyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Kuzdere Mahallesindeki Şehit Er Mehmet Urhan Caddesinde yağmur suyu hattı yapıyoruz. Kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara ve su baskınlara karşı tedbirlerimizi almaya başladık. İlçe genelinde de su baskınlarının yaşandığı bölgelerde çalışma yapacağız.” dedi.