KUZDERE MAHALLESİNİN İLK PARKINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi, Kuzdere Mahallesine kazandıracağı ilk parkta çalışmalarına devam ediyor.

Kemer'in en fazla nüfusuna sahip mahallelerinden olan Kuzdere Mahallesine tarihinde ilk parkı yapılıyor.

Halkın talepleri doğrultusunda yapılan parkta çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park alanında tesviye ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor.

Kısa sürede tamamlanması planlanan parkın Kuzdere Mahallesine yapılan ilk park olma özelliği taşıyacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, 3 bin 225 metrekare alan içerisinde yapılacak olan park alanında çalışmalara ara verilmeden devam edildiğini söyledi.

Parkın içerisinde yeşil alanlar, yürüyüş yolları, oyun grupları, spor aletleri ve peyzaj çalışmaları ile aydınlatmaların yer alacağını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Kuzdere Mahallemizde şu ana kadar hiç park yapılmadı. Mahalle halkı bu konudan oldukça rahatsızdı. Taleplerini hemen yerine getirmek istedik ve çalışmalara başladık. Çalışmalarımız hızlı ilerliyor. En kısa sürede bu çalışmaları tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız. Kemerimize şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.