Kuzdere pazar yerinde vatandaşlara aşure ikramı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem Ayı dolayısıyla Kuzdere Mahallesi'nde yer alan Kemer'in ilk kapalı modern pazar yerinde Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Belediye Başkanı Topaloğlu'na, aşure ikramı sırasında Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Keme Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay, Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu da eşlik etti.

Aşure ikramı, Kemer Merkez, Tekirova, Beldibi ve Çamyuva mahallerinden sonra Kuzdere Mahallesi'nde devam etti.

Aşure kazanının başına geçen Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, elleriyle vatandaşlara aşure ikram etti. Pazar alanına alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu, vatandaşların isteklerini de dinleyerek not aldı.

Öte yandan Kuzdere Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden çocuklara da cami önünde aşure ikram edildi.

Aşure dağıtımının yarın Göynük ve Arslanbucak mahallerinde kurulan pazar yerlerinde devam edeceği belirtildi.