Kuzdere’de çalışmalar hızla devam ediyor

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Baki Yalın, Kuzdere Mahallesi'nde yapımı devam eden park ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kuzdere Mahallesi 278 ve 282 ada yanında yapımı devam eden toplam 4 bin 69 metrekarelik alanda çalışmaları yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül yapılan çalışmalarla birlikte Kuzdere'nin 2 adet çocuk oyun grubu, spor aletleri, basketbol sahası, 3 adet kameriye, oturma alanları ve yürüme alanlarına kavuşacağını söyledi.

Kuzdere'nin hak ettiği hizmeti almaya devam ettiğini aktaran Başkan yardımcısı Gül, alanda çalışan personelle sohbet edip kolaylıklar diledi.