KUZDERE’DE İMAR YOLLARINA ALT YAPI HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR

Kuzdere Mahallesinde gerçekleştirilen yaklaşık 8000 mt. İmar yolu açılması çalışmalarının ardından, Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yatırım programı ve koordinasyonu ile gerek Alt yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) ile gerekse de alt yapı kuruluşları ile yapılan toplantılarda, yapılan işbirliği ile bölgedeki imar yollarına altyapı hizmetleri başladı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında “ Kuzdere Mahallemizde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Artık Kuzdere mahallemizin çehresi değişiyor ve bu değişim gözle görülür bir şekilde kendini hissettiriyor. Özellikle bölgede üst yapı çalışmalarının tamamlanmasında bizi yalnız bırakmayan ve yaptığı yatırımlarla dikkat çeken özellikle Türk Telekom Bölge Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz. Halen bölgede telefon ve internet altyapı hizmetleri yapılmakta. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi