Letonya’nın ilk tercihi Kemer

Letonya'nın başkenti Riga'da 28'inci Uluslararası Turizm İhtisas Fuarı'nda açılan Kemer standı Letonyalıların akınına uğramaya devam ediyor. Fuarın ikinci gününde de ilk gün olduğu gibi Kemer'in tanıtımını bizzat yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, görüştüğü tüm acente yetkililerinin Letonyalıların Antalya'da ilk tercihlerinin Kemer olduğunu ifade ettiklerini söyledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Letonya'da sürdürdüğü tanıtım çalışmalarına devam ediyor. Riga'da açılan 28'inci Uluslararası Turizm İhtisas Fuarı'nın ikinci gününde de sabah saatlerinden itibaren standın başında bizzat tanıtım çalışmaları yapan Başkan Topaloğlu, Letonyalılara Kemer'in promosyonlarını dağıtıyor.

Oldukça yoğun ve verimli geçen fuar merkezinde Kemer standının önünde sürekli kuyruk olduğuna dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Fuara gösterilen ilgi bizi Kemer adına çok mutlu etti. Buraya her gelen misafir Kemer'i çok sevdiklerini ve ilk fırsatta yine geleceklerini ifade ediyorlar” dedi.

Acentelerle birebir görüşmeler devam ediyor

Fuarın ikinci gününde de ilk gün olduğu gibi Letonya'nın önde gelen turizm acentesi yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Topaloğlu'na bu görüşmeleri sırasında Akay Tur Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ethem Okudur da eşlik etti. “Ethem Bey'le birlikte Atlantik turizm yetkilisi Julia Hanım'la Kemer'i konuştuk. Hem Tez Tour hem de Atlantik Tur yetkilileri Letonya halkının birinci tercihinin Kemer olduğunu söylediler. Hatta Julia Hanım Kemer'e 20 defa gelmiş. Nisan ayında da yine Kemer'de olacaklarını söylediler. Görüştüğüm tüm acente temsilcilerinden benzer yanıtları almak beni ilçemiz adına çok mutlu etti. Kemerimizi tanıtmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi