LİKYA CUP 2022 TAMAMLANDI

Türkiye'nin en önemli spor destinasyonları arasında yer alan Kemer'de düzenlenen Likya Cup 2022 Yarışları tamamlandı.
Kemer Belediyesimiz, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin destekleriyle (KETOB) Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü tarafından düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.
Kemer G Marina'da düzenlenen ödül törenine, Kemer Kaymakamımız Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Antalya Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Mustafa Tıraş ve Ferhan Fidan, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, Kemer G Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli, sporcular ve davetliler katıldı.
Kemer Baba Burnu, Tekirova Üç Adalar, Phaselis Antik Kenti Koyu açıkları ve Fener Sığlığı açıklarında yapılan yat ve yelken yarışlarına katılan sporcular dereceye girebilmek için çaba sarf etti.
Kemer'in eşsiz ve berrak mavi sularında yelken açan sporcular, birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.
Öte yandan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü'nden Fırat Yılmaz'a ait yelkenlinin dümenine geçerek sporcuların heyecanına ortak oldu.
Kemer G Marina'da düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Ödül töreni sonrası protokol ve sporcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi