LVİV’DE RESMİ ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ukrayna'nın Lviv şehrinde resmi ziyaretleri kapsamında Liviv Valisi Maksym Kozytskyy, Dış ilişkiler Sorumlusu Roman Shepelyak, Turizm sorumlusu Natalya Tabaka ve Emniyet Müdürü Andrii Grushko ile bir araya geldi.
Başkan Topaloğlu'na, ziyareti sırasında, Kemer Belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar, Ferhan Fidan, İsmail Aka, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar da eşlik etti. Toplantıda başkan Topaloğlu ve Kemer heyetine Lviv şehri hakkında bilgiler verildi.
Başkan Topaloğlu'da başta turizm olmak üzere Kemer hakkında bilgiler verdi. Kemer'in Ukraynalılar tarafından çok sevildiğini ve tercih edildiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, güzel ev sahiplikleri için Lviv Valisi başta olmak üzere tüm yetkililere ilgileri için teşekkür etti.