Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Kemer Belediyesi’nde

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün de yer aldığı ziyarette, Memleket Partisi İl Başkanı Bayraktar'a partinin il başkan yardımcısı Mehmet Demir, Kemer İlçe Başkanı Akın Bildir ve Konyaaltı İlçe Başkanı Göksel Güler eşlik etti.

Başkan Topaloğlu ve Başkan Vekili Bilici, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bayraktar'a çalışmalarında başarılar diledi.

Bayraktar ise Başkan Topaloğlu'nun Kemer'de yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başkan Topaloğlu ve Başkan Vekili Bilici, ziyaret sonrası Memleket Partisi İl Başkanı Bayraktar ve beraberindekilere Kemer kolonyası hediye etti.