Minik Beren Nisa Can Belediye Başkanı oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlık koltuğunu bir günlüğüne 4'ncü sınıf öğrencisi Beren Nisa Can'a bıraktı.

Kemer Merkez İlkokulu 4-C sınıfında okuyan Beren Nisa Can, Belediye Başkanı Topaloğlu'nun makam aracıyla Göynük mahallesinde bulunan evinden alındı ve Kemer Belediyesine geldi.

Başkan Topaloğlu, bir günlüğüne Kemer Belediye Başkanlığı yapan Beren Nisa Can'ı makamda karşıladı.

Başkanlık koltuğunu Can'a teslim eden Başkan Topaloğlu, Karataş'ın isteklerini sordu. Başkan Can, çifte bayram yaşanan güzel bir günde belediye başkanı olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Belediye Başkanlığı makamını kendisine layık gören Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na, okul müdürü Tamer Özer ve öğretmeni Kevser Ünlü'ye teşekkür eden Başkan Can, Belediye Başkanı Beren Nisa Can olarak herkesi selamladığını belirtti.

Başkan Can, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milleti temsil eden TBMM'yi açarak tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, “Ramazan Bayramımız da mübarek olsun. Sağlık, sıhhat ve huzurla hep birlikte nice milli ve dini bayramlar yaşamayı diliyorum.” dedi.

Başkan Can daha sonra Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda belediyeye ait Deniz Kafe çalışanlarına ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Can daha sonra Başkan Topaloğlu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı için Kemer Cumhuriyet Meydanı'na hareket etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi