MİNİK DENİZCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneğinde kurs alan öğrencilerin sertifika törenine katıldı.
Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneğinde düzenlenen törene, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra dernek başkanı Orhan Yeşilli, dernek üyeleri ve öğrenciler katıldı.
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla sabah Kemer Sahil Güvenlik Komutanlığının botuyla denize açılan minik kursiyerler, denizle tanışma imkanı da elde etti.
Törende konuşan Başkan Topaloğlu, belediye olarak sporun her türlüsüne destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.
Katılım sertifikalarını alan minik denizcileri tebrik eden Topaloğlu, “Dernek tarafından ücretsiz olarak verilen kursun ilk öğrencileri sertifikalarını aldı. Kemer Belediyesi olarak derneğimize destek oluyoruz. Çocukların denizle tanışmasına katkı sağlamak bizi mutlu ediyor. Geleceğin denizcileri burada yetişiyor. Türkiye'nin ilk ve tek optimist eğitim kursu Kemer'de. “Geleceğe” yatırım yapmaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızı kutluyorum.” diye konuştu.
Dernek Başkanı Yeşilli ise derneğin Türkiye Yelken Federasyonuna bağlı bir dernek olduğunu belirterek, amaçlarının çocukların denizle ve yelkenle tanışmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Optimist kursun uzun zamandır ücretsiz olarak verdiklerine değinen Yeşilli, “Belediyemizin desteğiyle bu işe başladık. Geçen sene 30 civarında çocuğumuz vardı. Bu sene 80'e çıktı. Bu çocuklarımızı gruplara ayırıp denizle tanıştırıyoruz. Bu yıl kursumuzun ilk öğrencileri sertifikalarını aldı. Bugün 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla da ayrı bir önem arz ediyor. Filomuz ve çocuklarımızın sayısı büyüyor. Bunların olmasında en büyük katkı Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Yeşilli, Başkan Topaloğlu'nun daha önce Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneğine destekleri kapsamında şişme bot tahsis ettiğini de sözlerine ekledi.
Başkan Topaloğlu, daha sonra kursu tamamlayan çocuklara sertifikalarını verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi