Minik öğrencilerin yılbaşı heyecanı

Kemer Belediyesi'nin yer tahsisi ile Kemer'in ilk turizmcilerinden olan Orduvar Akman ve eşi Ülker Akman tarafından yaptırılan Kemer Belediyesi Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim alan minik öğrenciler, anaokulunu öğretmenlerinin yardımıyla yılbaşı konseptine uygun olarak süsledi.

Yılbaşı konseptine uygun olarak anaokulunun içini ve pencerelerini süsleyen minikler, daha sonra konsept gereği şöminenin başına geçerek oturup kahve yudumladı. Miniklerin battaniyeye sarılarak kahve yudumlaması renkli görüntülere sahne oldu.

Şömine önünde kimisi kitap okudu, kimisi kahvesini yudumladı, kimisi de arkadaşına hikaye anlattı. Miniklerden birinin ‘kahvemi döktüm ya' demesi ise eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Eğitime kazandırdığımız anaokulunda eğitim alan 160 çocuğumuz yılbaşı heyecanı yaşıyor. Öğretmenleriyle beraber yılbaşını andıran süslemeler yaptılar. Rengarenk olan okulumuza ayrı bir renk kattılar. Çocuklarımızın farklı aktivetelerle mutlu olması bizi de mutlu ediyor. Anaokulumuzdaki çocuklarımızla yarın hep beraber pasta yaparak hem eğleneceğiz hem de güzel vakit geçireceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi