MİNİK PERİ KARATAŞ 23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlık koltuğunu bir günlüğüne 4'ncü sınıf öğrencisi Peri Karataş'a bıraktı.
Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu'nda 4-D sınıfında okuyan Peri Karataş, makam aracıyla evinden alındı ve Kemer Belediyesine geldi.
Belediye Başkanı Topaloğlu, bir günlüğüne Kemer Belediye Başkanlığı yapan Peri Karataş'ı makamda karşıladı.
Başkanlık koltuğunu Karataş'a teslim eden Başkan Topaloğlu, Karataş'ın isteklerini sordu. Telefonla özel kalem personelini arayan Başkan Karataş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıklarının tamamlanıp tamamlanmadığını sordu.
Bir günlüğüne Kemer Belediye Başkanlığı yapan Peri Karataş, çalışmaların tamamlandığı bilgisini aldıktan sonra teşekkür etti.
23 Nisan törenleri kapsamında etkinliklerde çocuklara dondurma dağıtılmasını isteyen Karataş, ilçedeki parkların daha derli toplu olmasını ve çiçeklendirilmesini istedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan gününü çocuklara armağan ettiğini hatırlatarak, “Eğer Atatürk olmasaydı bugün ben bu koltukta olmazdım. Atatürk'e çok büyük minnet duyuyorum. Çok güzel bir ilçede başkan oldum. Kemer denizi ile havasıyla çok güzel bir yer. Ama en sevdiğim yanı eğitim. Okulda çok güzel bir eğitim alıyorum. ATSO Sanat ve Eğitim Merkezinde de klarnet çalıyorum. Bu tarz kurs merkezilerinin daha fazla açılmasını istiyorum. Ayrıca yazılım, müzik, sanat gibi kursların çoğalmasını istiyorum. Başkanlık koltuğunu bana emanet ettiği için Belediye Başkanım Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. 23 Nisan etkinliklerine herkesi davet ediyorum.” diye konuştu.
Belediye Başkanı Topaloğlu da Başkan Karataş'a Kemer'de eğitim alanında yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.
Belediye Başkanlığı sırasında Karataş'a, Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu'nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, annesi Deniz Karataş, babası Mete Karataş, kardeşi Elif Karataş ve öğretmenleri Şükran Carfi ile Murat Aksoy eşlik etti.
Başkan Karataş, mesai sonrası makam aracıyla evine bırakıldı.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi