Minikler yeni yıl pastalarını yaptı

Kemer Belediyesi Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim alan 160 öğrenci, Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin yardımıyla yeni yıl pastalarını yaptı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, miniklerin pasta yapma anındaki heyecanına ortak oldu.

Yer tahsisini Kemer Belediyesi'nin sağladığı ve Kemer'in ilk turizmcilerinden olan Orduvar Akman ve eşi Ülker Akman tarafından yaptırılarak eğitime kazandırılan anaokulunda eğitim alan 160 öğrenci, yeni yıl kutlamaları kapsamında kendi pastalarını yaptı.

Belediye Başkanı Topaloğlu, etkinlik öncesinde anaokulundaki sınıfları tek tek dolaşarak miniklerle sohbet etti, ‘yanaklarından makas' aldı. Başkan Topaloğlu'na eşi Fikriye Topaloğlu da eşlik etti.

Karşılarında Başkan Topaloğlu'nu gören minikler, ‘Başkan dede geldi' diye söylemeleri ve Başkan Topaloğlu'na sarılmaları renkli görüntüler oluşturdu.

Daha sonra anaokulunun yemekhane kısmına geçen Başkan Topaloğlu ve minik öğrenciler, Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi ve öğrencilerin yardımıyla pasta yaptı.

Aşçı kıyafetlerini giyerek pasta yapan minikler, hem eğlendi hem de yaptıkları pastaları yemenin keyfini çıkardı.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi