MITT MOSKOVA TURİZM FUARINDA KEMER RÜZGARI ESİYOR

Rusya'nın en büyük, dünyanın ise en önemli turizm fuarları arasında yer alan 27. Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarında Kemer standı yoğun bir ilgi görüyor.

Kemer Belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar ve Ferhan Fidan, fuar alanında Kemer tanıtımıyla ilgili broşürler ve tanıtım kitapçıklarını, Kemer standını ziyaret eden misafirlere dağıtıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, fuarda Kemer standına büyük bir ilgi gösterildiğini söyledi.

Pandemi döneminde ilk defa yüz yüz bir fuarın yapıldığını anlatan Başkan Topaloğlu, “Bir yıl aradan sonra yüz yüze ilk defa bir turizm fuarı yapılıyor. Pandemiye rağmen Kemer standına ilgi çok yoğun. Fuardaki stant ve fuar öncesi Rusya'ya gönderilen tanıtım broşürlerinin kargo ücretlerini belediye olarak biz karşıladık. Meclis üyelerimiz Hasan Ali Acar ve Ferhan Fidan, Kemerimizi fuar alanında en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyor. Rüzgar tam istediğim gibi esiyor. İnşallah her şeye daha güzel olacak.” diye konuştu.

Meclis üyesi Hasan Ali Acar ise pandemiye rağmen Kemer standına ilgilin çok fazla olmasını mutlulukla karşıladıklarını söyledi.

Kemer standının çok kalabalık olduğuna dikkat çeken Acar, fuar alanında olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, turizm sezonunda Rusların Kemer'e yoğun şekilde geleceğini tahmin ettiklerini kaydetti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi