MUAY THAİ FEDERASYONU BAŞKANI YILDIZ KEMER BELEDİYESİ’NDE

Muay Thai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Federasyon Başkanı Yıldız'a ziyareti sırasında, federasyon genel sekreter yardımcısı Ömer Işık, antrenörler Ozan Can ile Alp Özdinç eşlik etti.
Yıldız, ziyarette Belediye Başkanı Topaloğlu'na, federasyonun 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve 26-31 Mart tarihleri arasında Kemer'de yapılması planlanan Büyükler Türkiye Şampiyonası hakkında bilgiler verdi.
Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, organizasyona Kemer Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını ifade etti ve tüm sporculara başarılar diledi.