Muhtarlardan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Kemer'in Muhtarları, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette,Kemer Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal, Kiriş Mahalle Muhtarı Faiz Çetin, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay, Çıralı Mahalle Muhtarı Habib Altınkaya, Göynük Mahalle Muhtarı Ramazan Pelit, Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur, Beldibi Mahalle Muhtarı Bayram Ali Talih ve Ovacık Mahalle Muhtarı İsa Anatürkhazır bulundu.

Belediye Başkanı Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlarla mahallelerde yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Muhtarların devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğüne işaret eden Başkan Topaloğlu, tüm muhtarlara görevlerinde başarılar dilediğini ifade etti.