MUSTAFA ERTUĞRUL AKER PARKI HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren Kemer halkına kazandırdığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Kemer halkı için elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışmaya devam eden Başkanımız Topaloğlu ve ekibi, belediyemiz yanında bulunan Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkı'nı ve belediyemize ait halk plajını yeniden düzenleyerek halkımızın kullanımına sundu.

Park içerisinde yapılan düzenlemeler kapsamında, duş kabinleri, soyunma odaları, tuvaletler, çay bahçesi, oturma alanları ve plajdaki genişletme çalışmaları ile halkın daha refah bir ortamda vakit geçirebilmelerine olanak sağlandı.

Normalleşme sürecine girildiği günden itibaren özellikle sıcak yaz günlerinin akşam saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlarımız, park içerisinde ve sahilde yoğunluk oluşturmaya başladı.

Belediyemize ait çay bahçesinde vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız, belediye ekiplerimizin hazırladığı birbirinden lezzetli pasta, kek ve içeceklerin tadına bakarken, bazı vatandaşlarımız da yeniden düzenlenerek Kemer'e yakışan bir plaj haline getirilen sahilde yürüyüş yapmayı tercih ediyor.

3 bin 500 metrekarelik alanda yapılan genişletme çalışmaları sonucunda vatandaşların daha rahat sahile ulaşabilmeleri sağlandı. Yürüyüş yollarının daha çok arttığı sahilde ve plajda vakit geçiren vatandaşlarımız, Kemer'in berrak denizine karşı dinlenerek, aileleriyle güzel vakit geçirme imkanı elde ediyor.

OTEL KALİTESİNDE BİR PARK

Başkanımız Topaloğlu yaptığı açıklamasında, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı (Olbia) içerisinde daha önce çarpık yapılaşmaların olduğunu belirterek, göreve geldikten sonra parkın içerisini temizlediklerini ve düzene soktuklarını söyledi.

Parkın içerisinde her şeyin hazır olduğunu ifade eden Başkanımız Topaloğlu, “Duş yerleri, kafe, tuvaletler, şezlonglar, voleybol sahası, gölgelikler hazır. Belediyemizin işletmiş olduğu bu parkın içerişinde 5 yıldızlı otelde olan her şey var.” dedi.

Başkanımız Topaloğlu, Kemer halkının her şeyin en iyisine layık olduğuna vurgu yaparak, “Kemer'e yaptığımız hizmetlere devam edeceğiz. Park içerisindeki kafede ufak tefek eksiklikler var. Çünkü yeni açıldı ama hepsi gideriliyor. Buraya gelen bir misafir, hamburgerinden köftesine, tatlısından tuzlusuna her şeyi bulacak. Uygun fiyatlarla, isteyen herkes her lezzeti tadabilecek.” diye konuştu.

Parka dinlenmek ve vakit geçirmek için gelen vatandaşlar parkın yeniden düzenlenerek daha güzel bir görünüme kavuşmasından dolayı Başkanımız Topaloğlu'na teşekkür etti.

Başkanımız Topaloğlu'nun Kemer'e kazandırılan en büyük değerlerden biri olduğunu belirten vatandaşlar, daha önce parkın içerisinin çok karışık ve düzensiz olduğunu belirterek, yapılan değişiklikle parkın daha refah ve güzel olduğunu kaydetti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi