MUSTAFA ERTUĞRUL AKER PARKINDA SONA DOĞRU GELİNİYOR

Kemer Belediyesinin Mustafa Ertuğrul Aker Parkında (Olbia) yürüttüğü çalışmalarda sona doğru geliniyor.

Park ve Bahçeler müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonları da durmadan çalışmaya devam ediyor.

Belediye ekipleri, Mustafa Ertuğrul Aker Parkındaki çalışmalar kapsamında, sulama sistemi montajı, toprak dolgusu, tesviye, taş döşeme, yürüme yollarının dolgusu, bordür imalatı, elektrik tesisat işleri ve kafeteryanın kaplama işleri yapılıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Mustafa Ertuğrul Aker Parkındaki çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Parktaki çalışmaları turizm sezonuna yetiştireceklerini ve ilçeye gelen misafirler ile vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, "Belediye personelimiz var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Parktaki düzenleme çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Biz dedikodu değil hizmet yapıyoruz. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin." diye konuştu.