MUTLULUKLAR DİLİYORUZ

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün kızı Ecem Gül dünya evine girdi.

Ahmet Erkal Spor Tesisleri de yapılan Ecem Gül ile ve Emir Orhun Şentürk'ün düğününe çok sayıda davetli katılırken, genç çiftin nikahının Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kıydı.

Gecede, Gül ve Şentürk ailelerinin yanı sıra dost ve akrabaları da yerini aldı.

Gül ve Şentürk aileleri gece boyunca genç çifti sahnede yalnız bırakmazken, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve belediye personeli de eğlenceye eşlik etti.

Gecenin nikahını kıyan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Topaloğlu, nikah sonrası evlilik cüzdanını Ecem Gül'e teslim etti.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve eşi Hale Gül de gecede misafirleri hiç yalnız bırakmadı.

Emin Gül, kendilerini bu özel günde yanlız bırakmadıkları için misafirlere hitaben, "Bugün bu özel gecemizde bizleri yalnız bırakmayan başta sayın başkanımız Necati Topaloğlu olmak üzere tüm dost, akraba ve davetlilere teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz. Çocuklarımıza bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." dedi.