Öğrenciler, Türkiye geneli deneme sınavına girdi

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda üniversite hazırlık sürecinde ücretsiz eğitim alan öğrenciler, Türkiye geneli yapılan deneme sınavında ter döktü.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitime kazandırdığı kursta ücretsiz eğitim alan 300 öğrenci, yılın ilk Türkiye geneli deneme sınavına girdi.

Öğrenciler, kursta aldığı eğitimlerin karşılığını girdikleri sınavda vermeye çalıştı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Kemer Belediyesi olarak eğitime destek olmaya devam ediyoruz. Öğrencilere ücretsiz kitaplar, yaprak testleri dağıtarak, 18 farklı yayından deneme sınavı yapıyoruz. Kursumuzdaki öğretmenlerimiz öğrencilerimizle çok iyi ilgileniyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin girdiği Türkiye geneli deneme sınavında da hepsine başarılar diliyorum." dedi.