ÖĞRENCİLERE DENEME SINAVI

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde deneme sınavına tabi tutuldu.
Üniversite hazırlık eğitimlerine ara vermeden devam eden kurs merkezi, öğrencilerin geleceğini hazırlamak için çaba sarf ediyor.
Kursta eğitim alan öğrenciler, pandemi kurallarına uyarak deneme sınavına girerek, kendilerini sınama imkanı buldu.
AYT, TYT ve YDT deneme sınavlarına giren öğrenciler, aldığı eğitimlerin kazanımlarını değerlendirme imkanı da buluyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz kendilerini sınamak için deneme sınavına giriyor. Açmış olduğumuz kurs merkezinde aldıkları eğitimlerin karşılığını deneme sınavında aldıklarını düşünüyorum. Öğrencilerimizin geleceklerini düşünerek verdiğimiz eğitimler devam edecek. Eğitim varsa gelecek var.” diye konuştu.